На головну

{ пектин }

 

 

 

 

Харчова добавка пектин Е 440

Пектин являє собою високомолекулярний полісахарид, найбільше його міститься в рослинах, особливо його багато у плодах та коренеплодах. В деяких частинах рослин пектинових речовин міститься до 35%. Особливістю пектину є те, що він утворює гель (желе, студень) у водних розчинах тільки в присутності цукру та кислоти.

Один из самый приятных способов сэкономить на отдыхе это отдых в гоа!  

При виробництві кондитерських виробів застосовують яблучний та цитрусовий пектини (рідше буряковий, оскільки по якості він зазвичай гірший). Пектин найчастіше отримують з яблучних вижимок, бурякового жому, цитрусових шкірок, тобто того що залишається після пресування того чи іншого фрукту чи овоча. Пектини застосовують в якості гелеутворюючої речовини при виробництві мармеладу, пастіли, желе, зефіру.

Вимоги щодо якості пектину: колір – від сірувато-білого до кремового; смак – слабокислий без сторонніх присмаків; запах – без сторонніх запахів. Розчиняється в холодній та гарячій воді, утворюючи розчини високої в'язкості. Як правило пектин зберігають в ящиках, бочках чи жестяних банках при відносній вологості повітря не більше 75% та температурі не більше 20°С.

 

Більше інформації про пектин

Купити пектин польської компанії Pektowin або швейцарської компанії Naturex в офіційного представника в Україні, тел. (067) 608 99 05

*        *       *

Многие горящие туры из Днепропетровска разбираются туристами в течение нескольких часов.  

*        *       *

 

 

 

добавки е інші розділи