На головну   { http://dobavki-info.org.ua/ - контакти проекту. }

Харчові добавки можуть викликати розвиток: харчової алергії, хвороби нирок та печінки, злоякісні пухлини та ін. захворювання.

(тут вказані тільки сумнівні добавки з числа дозволених, інформація ще неповна, та періодично доповнюється)!

Порадити сторінку:   

Алкогольні напої (перш за все дешеві):

- кольорові (можуть містити Е102 тартразин, Е131 синій патентований, Е142 зелений S, Е330 лимонна кислота) - відповідно можуть викликати розвиток алергії, загострення у астматиків, злоякісні пухлини.

 

Безалкогольні напої:

- кольорові (можуть містити Е102 тартразин, Е131 синій патентований, Е142 зелений S, Е210 бензойну кислоту, Е211 бензоат натрію, Е213 бензоат кальцію, Е330 лимонну кислоту) - відповідно можуть викликати розвиток алергії, загострення у астматиків, злоякісні пухлини.

 

Жувальна гумка: може містити Е320 бутил гідроксіанізол, Е321 бутил гідроксітолуол, відповідно може викликати розвиток алергії, захворювання шлунково-кишкового тракту, хвороби печінки та нирок.

 

Ікра рибна делікатесна та пробойна, лососевих риб: може містити Е210 бензойну кислоту, Е211 бензоат натрію, Е213 бензоат кальцію, відповідно може викликати розвиток алергії, злоякісні пухлини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отдых в Гоа на сегодня это достойное предложение для достойных людей!  

ebay промокод https://vk.com/kuponebay

 

Ковбаси та ін. мясні вироби: може містити Е339 фосфати натрію, Е450 пірофосфати (та ін. барвники, вологоутримуючі агенти, консерванти, емульгатори...), відповідно може викликати захворювання шлунково-кишкового тракту.

 

Кондитерські вироби: перш за все з кольоровими начинками (можуть містити Е102 тартразин, Е131 синій патентований, Е142 зелений S, Е330 лимонна кислота) - відповідно можуть викликати розвиток алергії, загострення в астматиків, злоякісні пухлини.

 

Консерви рибні: можуть містити Е210 бензойну кислоту, Е211 бензоат натрію, Е213 бензоат кальцію, відповідно можуть викликати розвиток алергії, злоякісні пухлини.

 

Маргарин, фритюрні жири: можуть містити Е210 бензойну кислоту, Е211 бензоат натрію, Е213 бензоат кальцію, Е320 бутил гідроксіанізол, відповідно можуть викликати розвиток алергії, злоякісні пухлини, захворювання кишково-шлункового тракту, хвороби печінки та нирок.

 

Маслини: можуть містити Е172 оксиди та гідрооксиди заліза, відповідно можуть викликати хвороби печінки та нирок.

 

Молоко згущене: може містити Е339 фосфати натрію, відповідно може викликати захворювання кишково-шлункового тракту.

 

Вершки (також рослинні вершки): можуть містити Е340 фосфати калію, відповідно можуть викликати захворювання кишково-шлункового тракту.

 

Сири плавлені: можуть містити Е339 фосфати натрію, відповідно можуть викликати захворювання кишково-шлункового тракту.

 

 

  https://titan-gel-vietnam.pro/ titan gel vietnam

  Хотите, тогда заглянуть в фото лора-Парк на Тенерифе.

 

 

Супи, бульйони, соуси: можуть містити Е320 бутил гідроксіанізол, Е321 бутил гідроксітолуол, відповідно можуть викликати розвиток алергії, захворювання кишково-шлункового тракту, хвороби печінки та нирок.

 

Сухі сніданки: можуть містити Е320 бутил гідроксіанізол, Е321 бутил гідроксітолуол, відповідно можуть викликати розвиток алергії, захворювання кишково-шлункового тракту, хвороби печінки та нирок.

 

Пиво: може містити Е341 фосфати кальцію, відповідно може викликати захворювання кишково-шлункового тракту.

 

Повидло, джеми, мармелад: можуть містити Е210 бензойну кислоту, Е211 бензоат натрію, Е213 бензоат кальцію, Е222 натрію гідросульфіт, відповідно можуть викликати хвороби печінки, нирок та кишково-шлункового тракту, викликають розвиток алергії.

 

Фрукти та овочі у вигляді напівфабрикатів або готової продукції (сушена картопля, відповідно чіпси, томатна паста, відповідно кетчупи, плодово-ягідне пюре, родзинки та ін. сухофрукти) - можуть містити Е220 сірки двоокис, Е222 натрію гідросульфіт, Е223 натрію метабісульфіт, Е224 калію метабісульфіт, відповідно можуть викликати развиток алергії, викликати захворювання кишково-шлункового тракту.

 

Хлібо-булочні вироби, печиво:

- хлібо-булочні вироби з приємним кольором випічки (можуть містити Е102 тартразин, Е338 ортофосфорну кислоту) - відповідно можуть викликати развиток алергії, загострення у астматиків, захворювання кишково-шлункового тракту.

 

 
 

е добавки

інші розділи

В начало