На головну

{ Харчова добавка глутамат натрію: консервант, Е621 }

 

 

Глутамат Натрію, Е621

NaC5H8NO4 * H2O    порадити сторінку:   

Глутамат натрію, Е621

 

Глутамат натрію: натрієва сіль глутамінової кислоти, monosodium glutamate, MSG.

Технологічна дія: підсилювач смаку та аромату.

Ця харчова добавка може використовуватися при виробництві:

- харчових концентратів для перших та других страв, страв швидкого приготування - до 5000 мг/кг;

- в якості солезамінника при дієтичному харчуванні  - до 5000 мг/кг;

- а також в багатьох стравах готових до вживання (оселедець, сухарики із різними смаками...) - до 10000 мг/кг.

Фізико-хімічні властивості:

Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок.

Температура плавлення: 232 °C

Розчинність у воді: >=100 г/л (при 20°C)

Ризик для здоров'я людини та дані щодо загальної (не)безпеки:

Код ризику: R20/21/22, - глутамат натрію шкідливий для ротової порожнини, органів дихання та шкіри.

Ця харчова добавка може бути отримана із генетично модифікованої сировини.

Побічна дія: порушує обмін речовин (призводячи до повноти), негативно впливає на нервову систему (руйнує нервові клітини).

популярні запити:

харчові добавки - заборонені харчові добавки - харчові добавки таблиця - консервант Е211 - добавки для харчової промисловості - е добавки - шкідливі харчові добавки - харчові добавки е - е621 - бензоат натрію - е330 - мапа сайту

купоны airbnb 2017  

 

 

 

купоны airbnb 2017  

 

 

 
 

е добавка

інші розділи

На початок