На головну

{ Харчова добавка лимонна кислота: антиоксидант, Е330 }

Мапа сайту

 

Лимонна кислота, Е330

С6Н8О7   порадити сторінку:   

Лимонна кислота, Е330

 

Лимонна кислота - білий кристалічний порошок

Технологічна дія: регулятор кислотності, антиоксидант, комплексоутворювач.

Лимонна кислота як харчова добавка широко використовується у багатьох харчових виробництвах, залежно від технологічної необхідності. Дозування не нормується.

Фізико-хімічні властивості:

Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок.

Густина: 1,542

Температура плавлення: 153-154.5 °C

Температура горіння: 100 °C

Розчинність у воді: 750 г/л (при 20°C)

 

Ризик для здоров'я людини та дані щодо загальної (не)безпеки:

Код ризику: R36/37/38, - лимонна кислота подразнює очі, органи дихання та шкіру.

Позначення небезпеки: Лимонна кислота - подразник  Хі (irritant)  - викликає подразнення.

Заходи безпеки: S26;S37/39, - якщо лимонна кислота потрапить в очі, їх одразу слід промити великою кількістю води та звернутися до лікаря; з цією речовиною слід працювати в захисних рукавицях, засобах захисту очей та лиця; якщо приміщення недостатньо вентилюється, слід захистити органи дихання респіратором, ефективним для даної речовини.

Побічна дія: стимулює розвиток алергічних реакцій, викликає утворення злоякісних пухлин.

 

популярні запити:

харчові добавки - заборонені харчові добавки - харчові добавки таблиця - консервант Е211 - добавки для харчової промисловості - е добавки - шкідливі харчові добавки - харчові добавки е - е621 - бензоат натрію - е330 - мапа сайту

Киев двери новый стиль киев  

Просування сайту у видачі

Тут може працювати Ваша реклама

Конкурсы и акции.  

 

гинеколог  

 

 

 

 
 

е добавка

інші розділи

На початок